DSL medlemmer på besøg hos DS-SM i Rødekro

bt-a-s-26

Torsdag den 29. marts bød DS-SM i Rødekro på et virksomhedsbesøg, hvor DSL medlemmer fra hele landet fik mulighed for at få indblik i en særdeles alsidig produktion.

BT-b-s-26

Dagens vært, svejseingeniør Aksel Vinther, bød medlemmerne velkommen og indledte med en præsentation, hvor det fremgik, at DS-SM er en virksomhed med stor erfaring i produktion, montage og vedligehold af stålkonstruktioner til energisektoren, procesindustrien og byggesektoren.

Der var rundvisning i virksomhedens 65.000 m2 under tag. Denne rundvisning stod Aksel Vinther ligeledes for med hjælp af udviklingschef Oluf Lauridsen.

Vi blev blandt andet præsenteret for verdens første automatiske coating anlæg, ligesom der var tid til at besigtige de store anlæg til pulversvejsning af mølletårne samt resten af produktionen hos DS-SM, som blandt andet omfatter dele til offshore og bygningsstål.

En hyggelig eftermiddag i Rødekro blev rundet af med en forfriskning, mens der var lejlighed til at stille de spørgsmål, som endnu ikke var stillet undervejs. Herfra tak for et godt og informativt virksomhedsbesøg hos DS-SM.

Kim Hardam Christensen

FORCE Technology

Webside produceret af Hjortlund Medier