Invitation til virksomhedsbesøg hos Bladt Industries A/S - 25/9-2014

b_400_200_16777215_00___images_artikelbilleder_Indbydelse2.jpg

DSL inviterer hermed foreningens medlemmer

til virksomhedsbesøg hos:

 

Bladt Industries A/S
Lindø Industripark
Guldkysten 1
5330 Munkebo

 

 

 

 

Dato: Torsdag den 25. september 2014

Tidspunkt: Kl. 14.00 – ca. 16.00

Mødested: Bladt Industries A/S Lindø (hovedport)

Maks. antal deltagere: 20 personer

Tilmelding senest: Torsdag den 18. september til Monica Wenøe, tlf. 40 61 30 90. E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ved tilmelding skal oplyses deltagers navn, medlemsnummer, e-mailadresse,
postadresse og evt. firma.

OBS! Af sikkerhedsmæssige årsager skal du medbringe sikkerhedshjelm og –sko til rundvisningen på pladsen.

Bladt Industries er en entreprenørvirksomhed med speciale i store og komplekse stålkonstruktioner. Vi opererer inden for tre kerneforretningsområder – vind og vedvarende energi, olie og gas energi samt infrastruktur.

Vores historie og erfaring rækker tilbage til 1965 og gennem årene har vi bidraget med ekspertise, viden og faglighed til en lang række skelsættende og iøjnefaldende projekter verden over. Vi har blandt andet sat vores aftryk på mange af verdens største vindmølleparker, bidraget til store olie- og gasprojekter både i og udenfor Europa og adskillige udfordrende infrastrukturelle projekter i Skandinavien.

Vi beskæftiger pt. 751 medarbejdere fordelt på fire lokationer – Aalborg, Lindø, Lubmin - Tyskland og Szczecin - Polen, hvor produktionen i Alborg danner rammen om vores hovedkontor, mens Lindø Industripark er det nyeste skud på stammen af produktionsfaciliteter. Netop faciliteterne på det tidligere værftsområde giver os mulighed for at fremstille endnu flere og større stålkonstruktioner end hidtil.

Ved de nye faciliteter er havnedybden på 7,5 meter, og med deres unikke placering har Bladt Industries direkte adgang til Nordsøen og Østersøen samt nem adgang til udskibning af selv meget store stålkonstruktioner. Fra disse fleksible produktionsfaciliteter leverer vi således fremadrettet stålkonstruktioner til kunder i hele Europa.

Programmet for besøget vil se ud som følger:
Kl. 14.00: Velkomst og en kort introduktion af Bladt Industries A/S, hvor der serveres en kop kaffe.
Kl. 14.30: Rundvisning på virksomheden
Kl. 15.30: Afrunding, hvor der er mulighed for at stille de sidste spørgsmål.

Webside produceret af Hjortlund Medier