FORCE Technology på skandinavisk Roadshow

b_400_200_16777215_00___images_artikelbilleder_20150415-105918.jpg

De sidste 4 uger har FORCE Technology kørt Sverige og Norge tyndt i en Tourbus fyldt med et bredt udsnit af de nyeste teknologier og andet højaktuelt udstyr inden for inspektion og svejsning

Roadshowet er en udvidelse af sidste års danske Roadshow-succes, hvor de mange besøgende hos Tourbussen så live-demonstrationer og fik en god snak med de forskellige specialister inden for de enkelte områder.

I ugerne 24 og 25 er turen endelig kommet til Danmark, hvor Tourbussen besøger Kalundborg, Middelfart, Aalborg, Holstebro og slutter af i Esbjerg.

I 2015 valgte vi for første gang at samle de nyeste teknologier fra FORCE Technology i en Tourbus og drage rundt i Danmark. Igen i år vil vi ud i lokalområderne, hvor virksomhederne har deres daglige arbejde, og demonstrere vores ydelser inden for inspektion og svejsning,” fortæller Henrik Winther, Afdelingschef NDT Danmark hos FORCE Technology.

Specialister med lokalkendskab

Via 13 afdelinger fordelt i hele Danmark er FORCE Technology den lokale samarbejdspartner, som kan varetage hele processen: Fra indledende forundersøgelser, konstruktionsdesign og test over drift og løbende vedligehold til dekommissionering.

Der er både specialister inden for de enkelte områder og lokalkendte FORCE Technology-medarbejdere med Tourbussen. Som besøgende får man derfor et bredt indblik i, hvad FORCE Technology kan tilbyde virksomheder af nyeste teknologier og andet højaktuelt udstyr inden for inspektion og svejsning for fremtiden – uanset om man arbejder i en lille virksomhed eller en stor international virksomhed.

I forbindelse med besøget kan man også nyde en pølse og lidt at drikke ved FORCE Technologys pølsevogn.

Se hvornår Tourbussen ankommer til 5 forskellige byer her.

Webside produceret af Hjortlund Medier