DSL medlemmer på besøg hos Bladt Industries A/S i Aalborg

Af Torben Henriksen, bestyrelsesmedlem

bladt-industries-besoeg-af-dsl

Tirsdag den 7. juni lagde Bladt Industries rammer til et besøg af DSL medlemmer fra hele landet. I højt solskin blev vi modtaget af Tommy Frøslev Sørensen, Produktionsteknolog, som på kompetent vis førte os gennem en af Danmarks største virksomheder inden for udvikling og produktion af store komplekse stålkonstruktioner til energisektoren.

Vi blev guidet gennem de mange haller, hvor alt blev vist frem, lige fra varemodtagelse med sporbarhedskontrol til valsning og svejsning med tråd/pulver og manuel montagesvejsning med moderne udstyr. Herefter nåede vi frem til afskibningsområdet for færdige produkter ved Limfjorden.

Indtrykket var en driftig storindustri og en virksomhedsform, der mere eller mindre har afløst de snart sagnomspundne værfters position i dansk industri.

Fra foreningens side vil vi takke Bladt Industries for velvilligt at åbne dørene for DSL, og med intentioner om at gennemføre lignende arrangementer i fremtiden, ønsker vi at synliggøre foreningen og tilbyde endnu mere aktivitet for såvel nye som bestående medlemmer.

På billedet:
Fundamenter til offshore vindmøller i gule signalfarver og på over 350 t stod i lange rækker ved blokvogne og kraner, klar til afskibning på kajen.

Webside produceret af Hjortlund Medier